Terim'in raporundaki iki gurbetçi!

Olimpiu Morutan transferiyle birlikte bu sezon 9. yeni transferini gerçekleştirecek olan Galatasaray'da transfer çalışmaları sürüyor. Scout ekibiyle birlikte kadrosunu gençleştirmeye devam eden teknik direktör Fatih Terim, listesine iki yeni gurbetçi ismi daha ekledi. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray 'da transfer harekatı son hızıyla devam ediyor. Kadrosunu gençleştirmek ve geleceğe yönelik planlama yapmak isteyen teknik direktör Fatih Terim, scout ekibiyle yaptığı toplantının ardından Willem 2 forması giyen 23 yaşındaki 10 numara Görkem Sağlam ve 24 yaşındaki Stuttgart'lı stoper Atakan Karazor'un adını yönetime verdi. Deneyimli teknik adam yarıca sezon sonunda Werder Bremen ile olan sözleşmesi sona erecek olan 19 yaşındaki Eren Dinkçi'nin de yakından takip edilmesini istedi. 

GÖRKEM SAĞLAM KİMDİR?
11 Nisan 1998 - Almanya doğumlu olan Görkem
, futbol altyapısını SG Wattenscheid 09'da aldıktan sonra Bochum'un akademisine transfer oldu. 2016 yılında burada profesyonel olan gurbetçi oyuncu, çeşitli yaş kategorilerinde de Almanya milli takımının formasını giydi. 2020 yazında bedelsiz olarak Hollanda temsilcisi Willem II'e transfer olan 23 yaşındaki Görkem Sağlam 10 numara pozisyonunda oynuyor. Sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncu cüzi bir bonservis karşılığında transfer edilmek isteniyor. Görkem geçen hafta Ali Akman'la birlikte Hollanda Ligi'nde haftanın 11'ine seçilmişti. 

Görkem, geçtiğimiz yıl pandemi nedeniyle yarıda kalan Hollanda Ligi'nde büyük bir çoğunluğu ilk 11'de olmak üzere çıktığı 24 maçta 3 gol - 4 asistlik performans sergilemişti. 

ATAKAN KARAZOR KİMDİR?
13 Ekim 1996 - Almanya doğumlu olan Atakan,
futbol altyapısına Schwarz-Weiß Essen'da başladıktan sonra kısa bir süre sonra Bochum akademisine transfer oldu. 2012 yılında Bochum altyapısına transfer olan genç oyuncu, takvim yaprakları 2015'i gösterdiğinde Borussia Dortmund'a transfer oldu. Burada bir sezon Dortmund-II'de forma giyen Atakan, 2017 yılında bedelsiz olarak Kiel'e transfer oldu. 2019 yazında ise 800bin Euro bonservis bedeliyle Stuttgart'ın yolunu tuttu. Stuttgart forması giyen 24 yaşındaki stoper ve ön libero Atakan Karazor bir süredir Galatasaray'ın gündeminde. Sarı-Kırmızılı takım 2 milyon Euro talep edilen oyuncunun bonservisini aşağıya çekmeye çalışıyor.

Geçtiğimiz sezon Bundesliga ekibinde düzenli olarak şans bulan 24 yaşındaki savunma oyuncusu 21 maçta görev yaptı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0