Turgay Zeytingöz: Amacımız yeniden Yenilmez Armada'yı oluşturabilmek..

NEF ile yapılan sponsorluk anlaşması kapsamında yeni sezonda idari bir yapılanmaya giden Galatasaray'da genel menajerlik görevine getirilen Turgay Zeytingöz bugün gerçekleştirilen fikstür çekimi sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bu sezon yeni bir oluşum içerisinde olduklarını ve bütçeleri dahilinde iyi bir takım kurmaya çalıştıklarını belirten Zeytingöz'ün açıklamaları şu şekilde..

Galatasaray’da bu sezon hem yönetim hem de profesyonellerle yeni bir oluşum var. Bu oluşumun içinde en önemli paydaşımız, yol arkadaşımız olacak NEF şirketi. NEF’in de gücüyle Galatasaray camiasını, taraflarını ve armasını en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Geçen sezon Galatasaray için biraz tatsız geçti. Bazen böyle sezonlar her takımın başına gelebilir. Bunu da bir kaza olarak nitelendirmek lazım. Galatasaray kulübünün hak ettiği yerler orası hiç bir zaman olmamıştır. Bu sezon "Yenilmez Armada" ruhuyla Galatasaray camiasının layık olduğu yerlerde bulunması için var gücümüzle çalışacağız. Ona göre bir kadro oluşturuyoruz. Takım bütçesiyle ilgili bilgi vermem doğru olmaz ama inşallah güzel bir takım kuracağız. Tabii ki çok büyük yada Euroleague seviyesinde bir bütçemiz yok. Ancak kendi bütçemizle hem Türkiye hem de Avrupa için Galatasaray geleneklerine uygun, savaşan, mücadele eden bir takım oluşturacağız. 

Bunun dışında altyapı için de çok ciddi plan ve projelerimiz var. İnşallah kısa süre içinde güzel bir yapılanma olacak. 

Galatasaray haberleri için tıklayın!  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0