UEL | Play-off turundaki rakibimiz Randers!

UEFA Avrupa Ligi'nde üçüncü ön eleme turunda İskoçya temsilcisi St. Johnstone karşısında iki maç sonunda toplamda 3-5'lük skorla adını play-off turuna yazdıran Galatasaray'ın bu turdaki rakibi belli oldu. Avrupa'nın iki numaralı turnuvasında grup aşamasına kalmak için mücadele edecek olan Galatasaray, play-off aşamasında Danimarka temsilcisi Randers ile karşılaşacak. 

RANDERS FC

Teknik direktörlüğünü Thomas Thomasberg'in yaptığı Danimarka temsilcisi son dönemde yükselen trendiyle dikkat çekiyor. Bu sezon ligde oynadığı 4 maçta 10 puan toplayarak liderlik koltuğuna oturan Randers, geçtiğimiz yıl Danimarka Ligi'nde normal sezonu 22 maçta 9 galibiyet - 5 beraberlik ve 8 mağlubiyetle sezonu 32 puanla tamamladı. Şampiyonluk etabında 10 maçta sadece 2 galibiyet alan Randers, bu seride 6 kez sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Kulüp tarihinde daha önce 2005/2006 sezonunda Danimarka Kupası şampiyonu olan Randers, geçtiğimiz sezon (2020/21) bir kez daha aynı başarıyı tekrarladı. Danimarka Kupası'nda yaşadığı şampiyonluk sonrasında bu sezon için UEFA Avrupa Ligi'nde play-off etabında oynama hakkı kazandı. 

Randers kulübü sezon başında Simon Tibbling, Nicolai Brock-Madsen, Jakob Ankersen ve Joel Kabongo'yu renklerine katarken, geçtiğimiz sezon takımın etkili isimlerinden Mathias Greve başta olmak üzere Christoffer Petersen, Nikola Mileusnic, Kasper Högh, Mathias Nielsen ile yollarını ayırdı. 

İç saha maçlarını 10bin 300 kişi kapasiteli Cepheus Park Randers'ta oynayan Randers'ın oyuncu kadrosu 23 kişiden oluşurken, takımın yaş ortalaması da 25.2 olarak dikkat çekti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0