Yunan basınından flaş iddia.. Robert Muric!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu gençleştirmeye yönelik çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da sağ kanada oyuncu transferi gündemdeki yerini korurken, Yunan basınından flaş bir iddia geldi. Konferans Ligi elemelerinde PAOK ile karşılaşma ihtimali bulunan Hırvatistan temsilcisi Rijeka'nın başarılı oyuncusu Robert Muric'in elemelerden önce Galatasaray'a imza atacağı iddia edildi.

Yunanistan'da yayın yapan SDNA'ya göre; Hırvat ekiplerinden Rijeka forması giyen 25 yaşındaki Robert Muric, sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesini uzatmaya yanaşmamasının ardından takımdan ayrılmak üzere.. Dinamo Zagreb altyapısından yetişen ve Ajax - Braga gibi kulüplerin rezerv takımlarında forma giyen Muric'in yeni adresi Galatasaray olabilir.

Hırvat ekibi 25 yaşındaki sağ kanat için 1.5 milyon Euro üzerindeki tüm teklifleri kabul etmeye hazırlanıyor. 2019 yılından beri Rijeka forması giyen Muric geçen sezon 38 maçta 12 gol - 7 asistlik performans sergiledi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0