Arena'da ıslıklı tepki!

Süper Lig'in beşinci haftasında Alanyaspor'u evinde konuk eden Galatasaray'da taraftarların oyunculara tepkisi dikkat çekti. Günün şanssız isimlerinden birisi olan DeAndre Yedlin maç içerisinde ıslıklanırken, oyunun son bölümünde Ryan Babel de tribünlerden uzun bir süre tepki gördü. Güne damgasını vuran olay ise maç sonunda Ömer Bayram ile yaşandı!  

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray taraftarı, Alanyaspor maçı sonrasında iki oyuncuyu hedef aldı. Karşılaşma 0-0 devam ederken tribünler, günün başarısız ismi olan DeAndre Yedlin'i ıslıklarla protesto etti. Maç boyunca tüm orta girişimlerini rakip savunmaya veya çok uzağa gönderen Amerikalı sağ bek oyun içerisinde ıslıklanmaya başladı. Yaşanan tepkiler sonrasında teknik direktör Fatih Terim oyuncusunu korumak için 73. dakikada Ömer Bayram ile değiştirdi. 

Yedlin'in oyundan alınmasının ardından mücadelede dakikalar 77'i gösterdiğinde Kerem'in sakatlığı sebebiyle Ryan Babel oyuna dahil oldu. Alanyaspor'un golünün gelmesiyle birlikte Hollandalı oyuncu topu her ayağına aldığında tribünlerden tepki görmeye başladı. Maçın son düdüğünün ardından az süre alanlar ve yedekler sahaya ısınmak için çıktığı esnada Babel yine ıslıklandı. Hollandalı oyuncu ise tribünlere alkışla karşılık verdi. Rejenerasyon antrenmanı için sahaya çıkan bir diğer isim Ömer Bayram'a ise bir taraftar, "Çıkar üzerindeki o formayı" şeklinde serzenişte bulundu. Tecrübeli futbolcu ise, kendisine gelen bu tepki sonrasında "Eyvallah" diyerek idmanı bırakıp içeri girdiği görüldü.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0