Terim'den flaş karar: 3 oyuncu kadroda yok!

Süper Lig'de hafta sonu evinde Alanyaspor karşısında şok bir mağlubiyet alan Galatasaray, sezonun 6. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak. Trabzon - Lazio ve Alanya mücadelelerinde hemen hemen aynı kadroyu kullanan teknik direktör Fatih Terim, zorlu virajın ardından kadroda rotasyona gitti. İmparator, deplasmanda oynayacağı Kayseri kadrosuna yeni transferler Berkan Kutlu, Alexandru Cicaldau ve Halil Dervişoğlu'nu almadı.

Süper Lig 'in 6. haftasında Kayserispor'a konuk olacak olan Galatasaray 'da kamp kadrosu netleşti. Alanya mağlubiyetinin ardından "keşke rotasyon yapsaymışım" diyen teknik direktör Fatih Terim, son dönemde her maçta ilk 11 çıkan 3 oyuncusunu dinlendirme kararı aldı. Terim'in bu kararı sonrasında Cicaldau, Halil Dervişoğlu ve Berkan Kutlu, yarın oynanacak olan Kayserispor maçının kadrosuna alınmadı. Sakatlıkları süren Arda Turan ve Sacha Boey, sağ elindeki kırık nedeniyle özel bir atel ile antrenmanlara çıkan Barış Alper Yılmaz ve cezası devam eden Marcao Teixeira da kadroda yer almadı.

Galatasaray'ın Kayserispor maçı kamp kadrosunda şu oyuncular yer alıyor..

Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Taylan Antalyalı, Alpaslan Öztürk, Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Mostafa Mohamed, Gustavo Assunção, İsmail Çipe, Oğulcan Çağlayan, Ömer Bayram, Olimpiu Moruţan, Kaan Arslan, Victor Nelsson, Christian Luyindama, Atalay Babacan, Aytaç Kara, Emre Kılınç, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne, Fatih Öztürk.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0