Aytaç Kara'nın ayrılığına izin yok!

Transfer döneminin başında Galatasaray'a bedelsiz olarak transfer olan Aytaç Kara hakkında transfer döneminin kapanmasına sayılı saatler kala flaş gelişmeler yaşandı. Tecrübeli oyuncuya Süper Lig'den talipler olmasına karşın teknik direktör Fatih Terim ayrılığa izin vermedi.

Skorer gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray 'da sezon başı transfer edilen Aytaç Kara konusunda transferin son günlerinde flaş gelişmeler yaşanmıştı. Oyuncunun ayrılığı gündeme gelirken, karar verildi. Altay ve Yeni Malatyaspor'dan teklifler alan Aytaç Kara, forma giyebilmek için teklifleri değerlendirmeye aldı ancak Fatih Terim oyuncunun kalmasını istedi. 28 yaşındaki futbolcu da Galatasaray'da devam etme kararı aldı.

Yeni Malatyaspor başkanı Adil Gevrek, dün transfer dedikodularına dair yaptığı açıklamada "Aytaç ile daha önce çalıştık. Çok da beğendiğimiz bir oyuncu. Karakter ve kişilik olarak seviyoruz. Çok iyi bir oyuncu. Tabii ki oyuncuyu almak istedik. Galatasaray şu anda futbolcuyu bırakmıyor. Fakat bırakırlarsa hemen şu dakika, son saniye de olsa bu transferi yaparız. Galatasaray şu anda bırakmak istemiyor." ifadelerini kullandı.

Sarı kırmızılı formayı bu sezon UEFA Avrupa Ligi maçlarında 4, Şampiyonlar Ligi elemelerinde 2 kez giyen Aytaç Kara, Süper Lig 'de ise forma şansı bulamamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0