Barış Alper'in elinde kırık var..

Sezon başında Galatasaray'a transfer olan ve son olarak Randers karşısında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Barış Alper Yılmaz talihsiz bir sakatlık yaşadı. Liglere verilen milli arada Ümit Milli Takıma çağırılan genç oyuncu, İskoçya maçında yaşadığı sakatlık sonrasında uzun bir süre sahalardan uzak kalacak. 

Kulüpten yapılan resmi açıklamada "Ümit milli takımımızın İskoçya ile oynadığı maçta sağ el ikinci metakarpal kemiğinde kırık tespit edilen oyuncumuz Barış Alper Yılmaz'ın ameliyatı planlandı." ifadelerine yer verildi. Ameliyatın ardından yaklaşık 15-20 gün sonra takımla çalışmalara başlayacak olan Barış Alper'in, formasına tekrardan kavuşmasının 1 ayı bulması bekleniyor. 

21 yaşındaki kanat oyuncusu U21 Avrupa Şampiyonası Elemeleri kapsamında grupta oynanılan İskoçya maçında ilk yarı sonunda oyundan çıkarken, bir önceki karşılaşma olan Belçika mücadelesinde ilk 11'de görev yapmış ve 70 dakika süre almıştı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0