Babel kızağa çekiliyor!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in takımda joker olarak değerlendirdiği Ryan Babel gösterdiği performansla eleştirilerin odak noktası haline geldi. Trabzon maçında ikinci yarıda oyuna dahil olan ancak etkisiz bir performans sergileyen Hollandalı oyuncu, teknik heyetin de gözünden düştü. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; sosyal medya paylaşımları ile Galatasaray taraftarının tepkisini toplayan Ryan Babel, teknik direktör Fatih Terim ve ekibinin de gözünden düştü. Trabzonspor maçının ikinci yarısında oyuna giren Hollandalı futbolcu, tam anlamıyla hayal kırıklığı yarattı. Babel'in performansı için 'başarısız' tanımlaması yapan teknik heyetin Hollandalı oyuncuyu kızağa çekeceği öğrenildi. Bu sezon oyuna sonradan girdiği 5 maçta da skor katkısı sağlayamayan Babel, takım savunmasına gerekli yardımı yapmadığı için bir süre formasından ayrı kalacak.

Transferin son günlerinde ayrılığı gündeme gelen ancak mali şartlarda anlaşma sağlanamaması nedeniyle Galatasaray'da kalan Babel'in ara transfer döneminde takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılıyor.

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0