Berkan Kutlu'nun maliyeti belli oldu!

Galatasaray'ın yeni sezon öncesinde Alanyaspor'dan kadrosuna kattığı Berkan Kutlu gösterdiği performansla alkış toplarken, 23 yaşındaki orta saha oyuncusunun maliyeti Burak Elmas yönetimi tarafından açıklanmamıştı. 5 yıllık sözleşme imzalanan Berkan'ın transfer detaylarını Alanyaspor başkanı Hasan Çavuşoğlu açıkladı.

Radyospor'a açıklamalarda bulunan Aytemiz Alanyaspor başkanı Hasan Çavuşoğlu, sezon öncesinde Galatasaray'a transfer olan Berkan Kutlu'nun bonservis bedelini açıklarken Emre Akbaba'nın sözleşmesinde bir opsiyon maddesi olmadığını belirtti. Çavuşoğlu yaptığı açıklamada, "Berkan Kutlu için Galatasaray'dan 4 milyon Euro bonservis ücreti kazandık. Berkan'ın ikinci satışından ise yüzde 20'lik payımız var" ifadelerini kullandı.

Transfer döneminin son günlerinde Alanyaspor'a kiralanan Emre Akbaba'nın sözleşmesinde opsiyon maddesi bulunmadığını belirten başkan Çavuşoğlu, "Emre'nin sözleşmesinde herhangi bir opsiyon yok. Emre sakatlıklar yaşamasaydı; hem milli takımın hem de Galatasaray'ın vazgeçilmezi olacaktı. Emre bu sezon oynamak ve form tutmak istiyor. Emre inşallah burada eskisi gibi çıkış yakalar ve kulübüne iyi bir şekilde döner. Umarım, Emre Akbaba'nın Ozan Tufan'ın dönüşü gibi bir dönüş olur. Emre Akbaba transferinden dolayı Galatasaray başkanı Burak Elmas ve Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'e teşekkür ediyorum" sözleriyle açıklamasını noktaladı. 

Galatasaray'a yaz döneminde transfer olan Berkan Kutlu, bu sezon takımımızın oynadığı 8 resmi mücadelenin tamamında ilk 11'de görev aldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0