Mohamed'e uyarı: Toparlan!

Trabzon deplasmanında 2 farkla öne geçmesine karşın skoru koruyamayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim faturayı sonradan oyuna giren isimlere kesti. Deneyimli teknik adam maç sonunda formsuz oyuncularını işaret ederken, son dönemde tanınmaz halde olan Mostafa Mohamed'i de uyardığı öğrenildi. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, 2-0'dan 2-2 bitirilen Trabzonspor maçından sonra bazı oyuncularına mesaj gönderdi. Trabzonspor maçının ardından basın toplantısında konuşan tecrübeli teknik adam "Bir numaralar ne kadar önemliyse iki numaralar da o kadar önemli ama bazı arkadaşlarımız daha çabuk forma girmeliler." diyerek dikkatleri üzerine çekmişti. Terim'in bu sözlerle gönderme yaptığı isimlerin son dönemde formu düşük olan isimlerden Yedlin, Taylan, Babel ve Mohamed olduğu öğrenildi. 

Fatih Terim'in özellikle transferin son gününde prosedürler nedeniyle Bordeuax'ya transferi iptal olan 22 yaşındaki Mısırlı oyuncuyla bir görüşme yaparak "Fransa ya da Premier Lig'de oynamak istiyorsan, kendini toparlamalısın" dediği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0