Batuhan gösterdiği performansla dikkat çekiyor!

Galatasaray altyapısından yetişen ve geçen sezon TFF 1.Lig takımlarından Menemenspor'a kiralık olarak gönderilen Batuhan Şen gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. 22 yaşındaki genç kaleci bu hafta oynanılan Eyüpspor maçında 10 net kurtarış yaparken, ligin en çok başarılı kurtarış yapan kalecisi olarak istatistiklerde de ilk sırada yer alıyor.

Geçtiğimiz sezon Ocak ayında 1.5 yıllığına Menemenspor'a kiralanan Batuhan, ligin ikinci yarısında 27. haftada kaleyi devraldı. Sezon sonuna kadar düzenli olarak her maçta görev yapan genç kaleci her maçta kalesinde gol görmesine engel olamamıştı. Ancak bu sezon bambaşka bir profil çizmeyi başardı. Teknik direktör Cenk Laleci tarafından takımın 1 numaralı kalecisi olan ve her maça ilk 11'de başlayan Batuhan, bu sezon ligde 7 maçta görev yaptı. Bu karşılaşmalarda 14 gol yiyen 22 yaşındaki kaleci, 2 maçta da kalesini gole kapatmayı başardı. 

Sezon genelinde oynadığı maçlarda 37 kurtarış yapan Batuhan, bu sezon geride kalan bölümde Süper Lig ve TFF 1.Lig'in en çok kurtarış yapan ismi olurken, geçtiğimiz hafta sonu Eyüpspor karşısında takımının sahadan 1 puanla ayrılmasında başrol oynadı. Eyüpspor hücumcularına 10 net pozisyonda gol şansı tanımayan Batuhan, gösterdiği performansla Galatasaray teknik heyetinin de dikkatini çekmeyi başardı.

22 yaşındaki kalecinin 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

FCN Blog'un kendisine has konsepti Eski Açık yeni bölümüyle yayında.. Yeni bölümde Galatasaray - Göztepe maçının performans değerlendirmesinin yanı sıra UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağımız Marsilya karşılaşmasını da masaya yatırdık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0