Cicaldau yükseliyor!

Galatasaray'ın yeni transferi Alexandru Cicaldau gösterdiği performansla alkış topluyor. Süper Lig'de bu sezon 4 maçta görev yapan Rumen oyuncu hem saha içerisinde takım oyununa etkisi hem de skora katkısı sonrasında teknik heyetten tam not aldı. Orta sahanın merkezinde oyunu çift yönlü oynayan Cicaldau'nun vatandaşı Morutan ile uyumu da dikkat çekti. 

Galatasaray 'ın Trabzonspor deplasmanında yıldızı parlayan isimlerden biri de Cicaldau'ydu. Büyük umutlarla transfer edilen genç Rumen, forma giydiği her maçta takımına önemli katkılar sağlıyor. 24 yaşındaki futbolcu, Trabzon karşısında da 83 dakika sahada kalırken, 11'de 8 hücum pası, 4'te 4 geri pas, 9'da 9 yan pas, 5'te 5 uzun pas, 7'de 7 üçüncü bölgeye pas, sahipsiz toplar da dahil olmak üzere 10 top kazanma ve 3'te 2 dripling istatistikleriyle oynadı. Cicaldau'nun kısa sürede sergilemeye başladığı bu performans, gelecek adına Galatasaraylıları oldukça ümitlendiriyor.

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0