Terim'den takıma uyarı: İnanamıyorum!

Süper Lig'de milli ara öncesinde Kasımpaşa karşısında 2-0'dan maçı koruyamayan Galatasaray, milli ara sonrasında Trabzon deplasmanında adeta dejavu yaşadı. Zorlu derbide 2-0 öne geçen Fatih Terim'in öğrencileri mücadeleden 2-2'lik eşitlikle ayrılarak zirve yolunda üstüste 4 puan kaybederken, teknik direktör Terim dönüş yolculuğunda oyuncularıyla toplantı yaptı. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, 2-2 sona eren Trabzonspor deplasmanının dönüş yolculuğunda, maç boyu yapılan hataları oyuncularına izletti. Özellikle geri dönüşlerde yaşanan problemler, kademe ve pozisyon alma hatalarına çok öfkelenen tecrübeli teknik adam, "Bu hatalara inanamıyorum. Bu kadar kolay gol yersek, istediğin kadar at, bir şey değişmez. Üstelik hep çalıştığımız yerlerden benzer goller yedik. Artık bunlara bir dur dememiz gerekiyor" ifadelerini kullandı. Trabzon maçı öncesi özellikle savunma çalışmaları yaptıran Terim'in, Avrupa Ligi'ndeki Lazio karşılaşması için de benzer bir çalışma yaptıracağı öğrenildi.

Terim'in, hatalar nedeniyle takımını eleştirmesine rağmen, oyuncuların üzerine fazla gitmemeyi tercih ettiği, Lazio maçında yaşanması muhtemel özgüven problemlerinin önüne geçmeye çalıştığı bildirildi. Basın toplantısında, "İlk yarıdaki oyunu istiyorum" vurgusu yapan Fatih hocanın, takım temposuna ayak uyduramayan oyuncuları yavaş yavaş kadrodan temizleyeceği ve bu açıdan Ocak ayında yapılacak ara transfer operasyonuna büyük önem verdiği de, gelen haberler arasında..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0