Hazırlık maçında eşitlik var!

Yeni sezon hazırlıklarını İstanbul'da sürdürmeye devam eden Galatasaray NEF erkek basketbol takımı, hazırlık etabının 6. maçında Romanya temsilcisi CSO Voluntari ile karşılaştı. Sakatlığı sebebiyle Melo Trimble'nın forma giymediği mücadele 72-72'lik eşitlikle sonuçlandı. 

Mücadelenin ilk çeyreğinde hücumda varlık gösteremeyen Galatasaray, savunmada rakibine direnç göstermekte bir hayli zorlandı ve ilk 10 dakika sonunda potasında 20 sayı gördü. Rumen temsilcisi karşısında hücumda 11 sayı üreten Galatasaray adına ilk çeyreğin en skorer ismi 5 sayı üreten Dee Bost oldu. İkinci çeyrekte hücumda toparlanan ve boyalı bölgede daha fazla skor üretmeye başlayan Ekrem Memnun'un öğrencileri, Sadık - Akoon Purcell ikilisinin ürettiği 12 sayının ardından oyuna ortak oldu ve devreye 35-30'luk skorla geride girdi. 

Oyunun genelinde olduğu gibi üçüncü çeyrekte de savunmada aksamalar yaşayan ve hücumda istediği üretkenlikten uzak kalan Galatasaray, çeyrek sonunda 10 sayı geriye düştü ve Rumen temsilcisi final periyoduna 58-48 önde girdi. Mücadelenin son çeyreğinde ise savunmada vidaları sıkmaya başlayan ve rakibine sertlik gösteren Galatasaray NEF, hücumda Dee Boost ve Ege Arar'ın skor opsiyonlarıyla ayakta kalmayı başardı. Bir hazırlık maçına göre oldukça çekişmeli geçen mücadelede 72-72'lik beraberlikle sonuçlandı. İki takımın baş antrenörünün saha içerisinde aralarında yaptığı konuşmanın ardından karşılaşmada uzatma oynanmadı ve mücadele bu sonuçla sona erdi. 

Galatasaray NEF erkek basketbol takımının skor dağılımı şu şekilde oldu..
Bost 14, Akoon-Purcell 13, Sadık 12, Göksenin 8, Kravish 6, Ege 6, Blackshear Jr. 5, Eray 5, Rıdvan 3

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0