Diagne'ye ayrılık vizesi yok!

Galatasaray'da bu sezon satılması beklenen ancak yaz döneminde gösterdiği performans sonrasında takımın 1 numaralı forveti olan Mbaye Diagne için sürpriz bir gelişme yaşandı. Avrupa'da transferin son gününde Geno'dan teklif geldiği ancak red edildiği ortaya çıktı1 

Webaslan'da yer alan habere göre; Galatasaray'ın satış listesine koyduğu ancak gösterdiği sürpriz performansla tüm transfer stratejilerinin değişmesini sağlayan Mbaye Diagne bu sezona sarı-kırmızılı forma altına devam edecek. Avrupa'da transfer döneminin son gününde Galatasaray ile masaya oturan İtalya Serie A takımlarından Genoa, sarı-kırmızılı kulübe 3 milyon euroluk bonservis bedeli teklif etti. Galatasaray yönetimi, İtalyan ekibinden gelen resmi teklifin ardından Fatih Terim ile bir görüşme gerçekleştirdi ve Terim de Senegalli oyuncunun gösterdiği performans sonrasında takımda kalmasını talep etti.

Burak Elmas yönetimi bu sezon transfer döneminde Cagliari ve Norwich'ten gelen düşük bedelli transfer tekliflerini de geri çevirmişti.

FCN Blog'un yeni sezondaki yeni programı Taktik Tahtası yayında.. Milli araya 3 maçta 7 puan ve Avrupa Ligi gruplara kalma başarısıyla giren Galatasaray'da yeni bir oyun planı var. Yeni transferlerden Morutan'ın siftah yaptığı; Cicaldau'nun ise saha içi karakteri gibi birçok konuyu masaya yatırdık

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0