Emre Akbaba: Oynamak için ayrıldım..

Galatasaray'ın sezon başında yeni sözleşme imzaladığı ancak hazırlık dönemindeki performansı sonrasında ilk 11'deki yerini kaybeden Emre Akbaba, sezon sonuna kadar kiralık olarak Alanyaspor'da forma giyecek. Eski kulübüne dönen 27 yaşındaki milli oyuncu bugün yapılan imza töreninde yaptığı açıklamada düzenli olarak forma giymek için ayrıldığını açıkladı.

Tekrar Alanyaspor'da olmaktan mutlu olduğunu belirten Emre Akbaba, "Hasan Başkana teşekkür ediyorum bizi buraya layık gördüğü için tekrardan. Fatih hocamdan izin istedim sağ olsun tekrar buraya çıkış yakalamam için bana izin verdi. Bu sezon tekrar kendimi gösterip çıkış yakalamak istiyorum. Burada en doğru adresin Alanya olduğunu düşünüyorum burayı çok önemsiyorum ve burada kendini rahat hissediyorum. İnşallah çok güzel bir sezon geçiririz takımınla birlikte ve çok kaliteli oyuncular var ve sezonu çok yerde bitiririz." diye konuştu.

FCN Blog'un yeni sezondaki yeni programı Taktik Tahtası yayında.. Milli araya 3 maçta 7 puan ve Avrupa Ligi gruplara kalma başarısıyla giren Galatasaray'da yeni bir oyun planı var. Yeni transferlerden Morutan'ın siftah yaptığı; Cicaldau'nun ise saha içi karakteri gibi birçok konuyu masaya yatırdık

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Bir gazetecinin "Galatasaray süreci beklediğiniz gibi geçti mi?" sorusu üzerine Akbaba, "Tabii ki beklediğim gibi geçmedi sakatlıklardan dolayı ama tekrar o şansı yakalayıp iyi değerlendirmek istiyorum. Galatarasay'da 3 yıl oynamış oldum bunun bir kısmı sakatlıkla geçti bir kısmında da iyi performans da gösterdim. Gelmeden yeni sözleşme imzaladım sezon başında. Yeni sezonda koronavirüs dönemi geçirdim ağır geçti bu beni geriye attı. Hedefim kalıcı olmaktı ama bu yıl transfer de çok oldu. Oynamak istediğim için böyle bir karar aldım. Kalabilirdim ama daha fazla oynamayı bir süre almayı tercih sonuçta buraya kiralık geldim. Hedefim burada iyi oynayıp tekrar geri dönmek. Sonraki süreci tabii ki bilemeyiz." yanıtını verdi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0