Yunus Akgün kiralık olarak Adana Demirspor'da!

Transfer döneminin sona ermesine kısa bir süre kala Galatasaray'da ayrılıklar devam ediyor. Daha önce Oğulcan Çağlayan'ın transferi için Çaykur Rizespor'a oynama garantisiyle birlikte kiralanması beklenen ancak yaşanan süreç sonrasında transferi iptal olan Yunus Akgün'ün yeni takımı belli oldu. Genç oyuncu bir sezon daha geçtiğimiz sezon formasını giydiği Adana Demirspor'da kiralık olarak boy gösterecek.

Adana Demirspor cephesinden yapılan açıklamada, uzun bir süredir beklenen transferin resmiyet kazandığı belirtilirken mali detaylara yer verilmedi. Galatasaray ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki kanat oyuncusu geçtiğimiz sezon Süper Lig'e yükselen Adana Demirspor'da kiralık olarak forma giymiş ve gösterdiği performansla takımının başarısında pay sahibi olmuştu. Mavi-Şimşekler formasıyla geçtiğimiz sezon TFF 1.Lig'de toplamda 32 maçta görev yapan ve 7 gol - 3 asistlik katkı sağlayan Yunus böylelikle üstüste ikinci sezonunda da mavi-beyazlı formayı giyecek.

Genç oyuncunun maaşının tamamını Adana Demirspor ödeyecek. Kiralama ücreti ise bilinmiyor.

FCN Blog'un yeni sezondaki yeni programı Taktik Tahtası yayında.. Milli araya 3 maçta 7 puan ve Avrupa Ligi gruplara kalma başarısıyla giren Galatasaray'da yeni bir oyun planı var. Yeni transferlerden Morutan'ın siftah yaptığı; Cicaldau'nun ise saha içi karakteri gibi birçok konuyu masaya yatırdık

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0