Voleybolda yeni altyapı koordinatörü Şahin Çatma!

Galatasaray voleybol şubesinde yeni sezon öncesinde yapılanma resmen başladı. Daha önce futbol, ardından da basketbol takımında yeni bir sürece giden Burak Elmas yönetimi, ilk olarak şube ve altyapı menajerlerinde değişikliklere imza attı. Voleybol şubesinde altyapı sorumlusu Fatih Toptaş’a teşekkür ederek yollarını ayıran yönetim, bu göreve TVF'de milli takımlar altyapı koordinatörü Şahin Çatma'yı getirmeye hazırlanıyor.

ŞAHİN ÇATMA KİMDİR?

1960, Eskişehir doğumlu Şahin Çatma voleybola 1975’te Işık Spor’da başladı. 1978-1985 yılları arasında DSİ Bent Spor’da voleybol oynayan Çatma, antrenörlük kariyerine 1983’te DSİ Bent Spor ile başladı. Sırasıyla DSİ Bent Spor, Eskişehir Cumhuriyet Lisesi, Anadolu Üniversitesi, Yeşilyurt Spor Kulübü, MAT-FKB Gelişim Okulları, Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü, Bursa Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Salihli Belediyesi Spor Kulübü ve Karayolları Spor Kulübü takımlarını çalıştırdı.

Şahin Çatma’nın yıldız bayan milli takımlarla elde ettiği uluslararası başarılar arasında; 2010 ve 2012’de Balkan Şampiyonluğu, 2011’de Dünya Şampiyonluğu ve Avrupa Gençlik Olimpiyatları üçüncülüğü, 2013’te Avrupa üçüncülüğü yer alıyor. Deneyimli teknik adam kariyerinde görev yaptığı kulüp takımlarıyla da ayrıca Bursa Nilüfer Belediyesi Spor Kulübü ile 2011’de Balkan Şampiyonluğu, Bursa BŞB çatısı altında da 2015‘te Challenge Cup Avrupa Şampiyonluğu elde etti.

2017 yılında voleybol federasyonunda Altyapı Kadın Milli Takımlar Koordinatörü olarak göreve başlayan Çatma, geçtiğimiz günlerde görevinden ayrılmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0