Dieng için teklif yapıldı!

Transfer döneminin kapanmasına sayılı günler kala Galatasaray'da merkez orta saha transferi için yoğun uğraşlar devam ediyor. Kadrosuna yaz döneminde 10 oyuncu eklemesi yapan Sarı-Kırmızılılarda listenin ilk sırasında Gedson Fernandes olmasına karşın Portekizli oyuncunun transferinin gerçekleşmesi mümkün görünmüyor. Benfica'nın bırakmadığı 22 yaşındaki oyuncunun bir numaralı alternatifi ise Al-Ahly forması giyen Aliou Dieng olarak göze çarpıyor.

Hürriyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray transfer sezonunun son dönemlerinde yoğun mesai yapmaya devam ediyor. Yeni sezonda kadrosuna 10 futbolcu katan Galatasaray, Malili orta saha oyuncusu Aliou Dieng için kiralama teklifinde bulundu. Uzun süredir El Ehli takımından Malili Aliou Dieng’i takip eden ve isteyen sarı kırmızılılar, 23 yaşındaki futbolcu için Mısır kulübüne 1.5 milyon Euro 1 yıllık kiralama ve 5.5 milyon Euro satın alma opsiyonlu bir teklif yaptı.

Dieng için 8 milyon Euro bonservis bedeli talep eden El Ehli’ye en geç 2 gün içinde vereceği cevaba göre ön libero transferinin rotası şekillenecek. Geçtiğimiz sezon 51 resmi maçta görev yapan Malili merkez orta saha oyuncusu da kariyerini Avrupa'da sürdürmek istemesi, bu transferde Galatasaray'ın elini güçlendiren faktörler arasında yer alıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0