Ekrem Memnun: Bu sezondan beklentilerimiz var


ING Basketbol Süper Ligi’nin ilk hafta maçında Galatasaray NEF, Büyükçekmece Basketbol'un konuğu oldu. NBA karşılaşmalarını aratmayacak bir skorla sahne olan maçı Cimbom, 87-95'lik skorla kazanmayı başardı ve sezona galibiyetle başladı. Karşılaşmanın ardından başantrenörümüz Ekrem Memnun yayıncı kuruluşa konuştu.

Ekrem Memnun'un açıklamaları şu şekilde:

Kazandığımız için çok mutluyuz. Sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyorduk. Bunu da başardık. İyi ve kötü oynadığımız zamanlar oldu. İyi oynamadığımız dönemde basit hatalar yapıp basit atışlar kaçırdık.

Yeni bir takımız. 10 oyuncumuz takıma yeni katıldı. Hazırlık döneminde şanssızdık. Yaşadığımız sakatlıklardan dolayı beraber çalışma şansımız neredeyse hiç olmadı. Çok çekindiğimiz, dikkate aldığımız ve önem verdiğimiz bir maçtı. İstediğimizi aldık. Oyuncu arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İyi bir başlangıç yaptık. Bu sezondan beklentilerimiz var. Oyuncularımıza ve takımımıza çok güveniyoruz. İnşallah da taraftarımıza layık olan, onların desteğiyle büyüyecek bir takım olacağız. Artık önümüzdeki maça bakacağız.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0