FM 2021 Transfer Update ve Galatasaray Kadrosu..

Tüm futbolseverlerin bildiği ve hayatında en az 1 kere oynadığı Football Manager oyunu yeni serisini 9 Kasım'da yayınlayacağını duyururken, tüm dünyada transfer döneminin sona ermesinin ardından merakla beklenen "transfer update" yayınlandı. FM dünyasının saygın sitelerinden FMScout, yaz döneminde tüm dünyada gerçekleşen 177binden fazla transfer için update dosyasını yayınladı.

Yayınlanan bu datanın ardından FCN Blog ekibi olarak, yeni oyun çıkana kadar FM 2021 oyununda Galatasaray kariyerimizi açmış bulunduk. Ve sezon öncesinde başkan Burak Elmas ve teknik direktörümüz Fatih Terim önderliğinde gerçekleştirilen transfer operasyonumuzu, genç isimlerimizi, oyuncularımızın profillerini sizler için derledik.. Keyifli okumalar.

Transfer döneminde 10 yeni oyuncuyu kadrosuna katan Galatasaray, kadrosunun yaş ortalamasını da ciddi bir seviyede düşürürken gelecek vaadeden önemli isimleri de kadrosuna kattı. 2021-22 sezonu için Galatasaray'ın toplam maaş ödemesinin de 32.7 milyon Euro olduğu görüldü. Her ne kadar 2022 verileri olmasa da, 2021 database değerlerine göre ideal ilk 11'inin rating değeri 77/100 olurken, Terim'in öğrencilerinin kariyer gelişimlerini sürdürmeleriyle birlikte 81/100 rating değerinde bir kadroya sahip olabiliyorsunuz. Kadronun en iyi ismi takım kaptanı Fernando Muslera olurken, en büyük potansiyel kiralık olarak kadromuza katılan Gustavo Assunçao olarak görünüyor. 83 overalle çıkması beklenen Brezilyalı genç orta saha oyuncusunu 81 overall ile Olimpiu Morutan, 80 overall ile Victor Nelsson takip ediyor. 79 overall beklentisi olan Kerem ve Halil aynı zamanda hem yerli oyuncu rotasyonunda, hem de takım kadrosunda önemli isimler olarak göze çarpıyor. 

SATIN ALMA OPSİYONLARI
Galatasaray'da bu sezon kiralık olarak forma giyen Mostafa Mohamed ve Gustavo Assunçao'nun bonservisini almak için 3.3 milyon Euro'luk opsiyonu kullanmak gerekirken, Halil Dervişoğlu'nun bonservisi için bu rakam 5.75 milyon Euro olarak göze çarptı. 

ALTYAPIDA YÜKSEK POTANSİYEL
Galatasaray U19 takımının en büyük potansiyeli ise 84 overale ulaşması beklenen Atalay Babacan olarak ifade edebiliriz. Atalay'ın ardından en büyük potansiyel ise 78 overal değerine çıkması beklenen Abdussamed Karnuçu ve Yunus Akgün, 75 overale çıkması beklenen Bartuğ Elmaz olarak görünüyor. 

UPDATE SONRASI WONDERKID 3 TÜRK
FM 2021 databasede gerçekleşen 2021-22 transfer update sonrasında en potansiyelli Türk oyuncu ise 89.5 overal değerine çıkacak olan Ömer Beyaz olurken, 88 overal potansiyelli Mustafa Kapı ve 87 overal potansiyelli Arda Güler oyunun en büyük potansiyelli isimleri arasında kendisine yer buldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0