FM 2022'nin wonderkidleri arasında büyük sürpriz!

FM 2022'nin çıkmasına sayılı günler kala wonderkid olarak bilinen "süper yıldız olma potansiyeli taşıyan" isimler ortaya çıkmaya başladı. Oyunun yapımcıları tarafından sızdırılan listede 5 genç Türk oyuncu bulunurken, Galatasaray altyapısının da büyük bir sürprizi oldu. 

"Football Manager 2022 wonderkids" olarak açıklanan listede yaklaşık 150 oyuncu bulunurken, bu isimler arasında Türk pasaportuna sahip 5 isim bulunuyor. 

Galatasaray altyapısında forma giyen Beknaz Almazbekov oyunun süper yıldız adayları arasında yer alırken Bayern Münih forması giyen savunma oyuncusu Eyüp Aydın, Fenerbahçe forması giyen orta saha oyuncusu Bora Aydınlık ve Arda Güler, Beşiktaş forması giyen Kırgız asıllı forvet Avtandil Duishoev listede yer alan Türk pasaportlu oyuncular arasında bulunuyor. Bu isimlerin yanı sıra Brezilyalı efsane isimlerden Ronaldinho'nun oğlu Joao Mendes de wonderkid listesinde kendisine yer buldu. 

FM 2022 wonderkids listesinin tamamına ulaşmak için.. 

FM 2022'de altyapısında en çok wonderkid bulunan takımlar şu şekilde sıralandı..

  • Real Madrid - 11
  • Ajax - 8
  • Feyenoord - 5
  • Bayern Munih - 4
  • Tottenham - 4

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0