Mbaye Diagne için yeni plan!

Galatasaray'da sezon öncesinde satılması beklenen ancak takımda kalan Mbaye Diagne gösterdiği performans sonrasında takımın bir numaralı forveti olurken, başkan Burak Elmas ve teknik direktör Fatih Terim'in yıldız oyuncu için verdiği karar belli oldu. Bonservisi için alt limiti 5 milyon Euro belirleyen yönetim, bu teklifin altında gelen tekliflerin tamamını geri çevirdi. 

Galatasaray yönetimi ve teknik heyeti, transfer dönemi başında gelecek ilk teklife satmaya hazır olduğu Mbaye Diagne'yi yükselen performansı sebebiyle takımda tuttu. Sarı kırmızılı yönetim sezon öncesinde İtalyan ekibi Cagliari ve Suudi Arabistan'dan gelen 5 milyon Euro altı teklifleri değerlendirmeye almadı. Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, bu sezon Mbaye Diagne'den maksimum verimi almaya çalışacak. Devre arasında ise gelebilecek olası tekliflere karşı 5 milyon euro üstündeki rakamlar değerlendirilecek.

29 yaşındaki Senegalli golcünün iki yıl daha sözleşmesi bulunuyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0