Savunmadan çıkış görevi Nelsson'a..

Süper Lig'e verilen milli aranın ardından heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Milli ara öncesinde Kasımpaşa karşısında 2-0'dan iki puan kaybeden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, savunmadan çıkış konusunda antrenmanlarda özel çalışmalar yaptırıyor. Deneyimli teknik adamın bu görevi yeni transfer Victor Nelsson'a vermesi bekleniyor. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Transfer dönemi bitti, milli ara sona erdi. Galatasaray 'da gözler Süper Lig'de pazar günü oynanacak olan Trabzonspor deplasmanına çevrildi. Yoğun fikstüre 3 puanla başlayarak moral bulmak isteyen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim özellikle savunma oyuncularına sık sık uyarılarda bulunuyor. Tecrübeli hoca, savunmadan çıkış problemini çözebilmek adına tüm formülleri masaya yatırmış durumda.. Sürpriz bir plan yapan Terim, geriden oyun kurma görevini takımın Danimarkalı stoperi Nelsson'a verecek. Genç savunmacının bu görevde ne kadar başarılı olacağı merak konusu.. 

Taylan da Nelsson'a oyun kurulumunda destek sağlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0