Lazio maçına stad hazır!

Galatasaray'da uzun zamandır beklenen kavuşma gerçekleşiyor.. Geçtiğimiz sezon sonunda zemini bakıma alınan Ali Sami Yen Stadı'nda çalışmalar tamamlandı ve zemin istenilen seviyeye geldi. Tedbirli davranarak bu sezon bazı maçlarını dışarıda oynayan Galatasaray, bu sezon evindeki ilk maçını Lazio karşısında oynayacak. 

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı bu sezon zemin çalışmaları nedeniyle bir süredir ayrı kalan Galatasaray, mabedine kavuşuyor. Zemin çalışmaları nedeniyle bu sezon bazı maçlarını başka stadyumlarda oynamak zorunda kalan Fatih Terim'in öğrencileri, Avrupa Kupası'nda oynayacağı ilk maçta taraftarıyla buluşacak. Galatasaray genel sekreteri Köksal Ünlü konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Risk almak istemediğimiz için Lazio maçına kadar stadyumu kullanmadık. Lazio maçını %99 kendi stadyumumuzda oynayacağız.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın bu sezon UEFA Avrupa Ligi'nde grubunun ilk maçında oynayacağı Lazio maçı 16 Eylül Perşembe günü saat 19.45'te başlayacak. Sarı-Kırmızılı takım bu sezon stadı yetişmediği için Atatürk Olimpiyat, Başakşehir Fatih Terim Stadı ve Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Statlarında karşılaşmalara çıkmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0