Galatasaray'da kritik Muslera kararı..

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim milli takıma giden oyuncuların durumunu yakından takip ederken, Pazar günü zorlu Trabzon deplasmanında Fernando Muslera'nın dönüşü soru işareti yaratıyor. Cuma günü maça çıkacak olan tecrübeli file bekçisi yaklaşık 20 saatlik uçak yolculuğunun ardından İstanbul'a dönecek. 

Webaslan'da yer alan habere göre; Galatasaray'da Trabzonspor ile oynanacak maç öncesinde Fernando Muslera konusunda verilecek karar merakla bekleniyor. Uruguay milli takımına giden Muslera, cuma günü sabahın ilk saatlerinde Ekvador maçına çıkacak. İspanya üzerinden İstanbul'a dönecek olan ve Cumartesi gecesi İstanbul'da olması beklenen Uruguaylı kalecinin bu nedenle maçta oynaması zor görünüyor.

FATİH TERİM: KOLAY DEĞİL
Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim de geçtiğimiz günlerde, "Bazen Muslera milli takımdan olağanüstü geç dönerse birtakım mecburi durumlar oluyor. 20 saat uçuyor. Kolay iş değil bunlar. Kalecilerimizi de zaman zaman kullanmayı düşünebiliriz. Bir sıkıntımız olmayacak, alternatifler artabilir yakında" demişti. Muslera'nın dönüşüyle ilgili bir sorun çıkması durumunda zorlu derbide kaleyi Fatih Öztürk'ün koruması bekleniyor. Tecrübeli eldiven, Farul Constanta maçında eldivenleri giymişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0