Gustavo Assunçao ilk maçında nasıl oynadı?

Galatasaray'ın transfer döneminin son gününde Portekiz ekibi Famalicao'dan satın alma opsiyonuyla kiraladığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Gustavo Assunçao ilk maçına çıktı. Süper Lig'in 6. haftasında oynanılan Kayserispor karşılaşmasına ilk 11'de başlayan ve 90 dakika sahada kalan 21 yaşındaki orta saha oyuncusu 3-0'lık yenilgiye engel olamadı.

Gustavo Assunçao, Kayserispor karşılaşmasına ilk 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı. 91 kez topla buluşan Assunçao bu alanda sahadaki tüm oyuncuların önünde yer aldı. 77 pasla sahanın en çok pas yapan oyuncusu olan Assunçao, %90.9 pas isabetiyle oynadı. Savunmada 1 başarılı top kapmanın yanı sıra 9 kez ikili mücadeleye giren genç oyuncu bunların 3'ünde başarılı oldu. Assunçao ayrıca 1 uzaklaştırma ve 2 pas arasıyla oynadı.

Assunçao ilk maçının ardından verdiği demeçte, "İlk maçıma çıktım, benim için inanılmaz gurur. Keşke sonuç böyle olmasaydı. Galatasaray gibi büyük bir camiada forma giydiğim için çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0