Lake Cup'a galibiyetle başlıyoruz!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray NEF erkek basketbol takımı katıldığı Lake Cup'ta ilk maçta ev sahibi Büyükçekmece Basketbol ile karşılaştı. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada takımımız özellikle ikinci çeyrekteki etkili oyunuyla üstünlük kurmayı başarırken, sahadan galibiyetle ayrılmasını bildi. 

Galatasaray NEF erkek basketbol takımı mücadeleye Akoon-Purcell, Dee Bost, Göksenin Köksal, Sadık Emir Kabaca ve David Kravish beşiyle başladı. İlk çeyrekte istediği ritmi bulamayan takımımız, bu bölümü 33-20 geride kaparken ikinci çeyrekte sahada bambaşka bir Galatasaray vardı. Çeyrek boyunca rakibine sadece 9 sayı imkanı veren takımımız, rakip potaya 27 sayı göndererek devreyi 47-42 önde kapadı. İlk 20 dakika sonunda Ekrem Memnun'un takımında genç oyuncu Sadık Emir Kabaca ürettiği 11 sayı ile öne çıkan isim oldu. Skor olarak başa baş geçen ikinci yarıda Dee Bost ve Akoon-Purcell devreye girerek skor anlamında takımı sırtladılar. 64-60 önde gittiğimiz son çeyrekte rakibe geçit vermeyen takımımız, dördüncü hazırlık maçında galip gelmesini bildi. 

Beş basketbolcumuzun çift haneli sayılara ulaştığı müsabakada De Vaughn Akoon-Purcell 18 sayı ile en skorer isim oldu. Sadık Emir Kabaca 13 sayı ve 6 ribaunt, Dee Bost 10 sayı - 7 asist, Göksenin Köksal ise 10 sayılık katkı verdi. Blackshear ise 10 sayı ve 6 ribauntluk benç katkısı verdi.

Sakatlığı sebebiyle Melo Trimble mücadelede forma giymedi. Galatasaray NEF erkek basketbol takımı bu sonuçla ayrıca hazırlık etabında oynadığı 4. maçından da galibiyetle ayrılmış oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0