FM 2022'nin çıkış tarihi belli oldu!

Dünyanın en çok satan oyunlarından birisi olan ve Sports Interactive tarafından geliştirilip Sega’nın yayıncılığını üstlendiği futbol menajerliği simülasyon oyunu Football Manager 2022’nin yeni sezon çıkış tarihi belli oldu. Her yıl artık bir kült haline gelen oyunun yeni sezon serisinin 9 Kasım Salı günü çıkış yapacağı duyuruldu. 

9 Kasım Salı günü çıkış yapılacağı duyurulan oyun her yıl olduğu gibi bu yıl da erken erişim versiyonunu sunacak. Ekim ayı ortalarında çıkması beklenen "beta" sürümün yanı sıra bu yıl Game Pass üzerinden de oynanabilir olacak. Oyun piyasaya sürülmeden önce FM 22'yi satın satın alan menajer adayları erken erişim şansının yanı sıra %10 indirimin de hakkına sahip olacak. 

FM MOBILE GERİ DÖNÜYOR!

FM22 Mobile da (iOS/Android) 9 Kasım’da sahalara adım atıyor. Ekim’in başlarından itibaren FM22 Mobile, App Store’da ön sipariş, Google Play’de ise ön kayıt için mevcut olacaktır. iOS’ta FM22 Mobile için ön sipariş vererek oyuna sahip olacak ve yayınlanır yayınlanmaz oynayabileceksiniz. Android kullanıcıları için FM22 Mobile ön kaydı, oyun indirilmek için hazır olduğunda bildirim alacağınız anlamına gelir. Nintendo Switch’te ise FM22 Touch için eksiksiz piyasaya çıkma ayrıntıları çok yakında oyuncularla olacak.

Football Manager’ın geçen yıl Xbox’a başarılı dönüşünün ardından, FM22 ve FM22 Xbox Edition’ın, her iki oyun da 9 Kasım’da piyasaya sürüldüğünde İlk Günden itibaren Xbox Game Pass ile oynanabilir olacağını resmen duyurdu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0