Lake Cup'ta şampiyon Galatasaray!

Yeni sezon hazırlıklarına katıldığı Lake Cup'ta devam eden Galatasaray NEF erkek basketbol takımı turnuvanın ikinci gününde Semt77 Yalovaspor ile karşılaştı. Sakatlığı sebebiyle Melo Trimble'ın forma giymediği karşılaşmada genç oyuncu Sadık Emir Kabaca yıldızlaşırken, Ekrem Memnun'un öğrencileri beşinci hazırlık maçından da galibiyetle ayrıldı. 

Galatasaray NEF erkek basketbol takımı mücadeleye DeVaughn Akoon-Purcell, Dee Bost, Okben Ulubay, Kerry Blackshear ve Ege Arar beşiyle başladı. Mücadelenin ilk çeyreği iki takım adına oldukça yakın bir şekilde geçerken, hücumda rakibi karşısında etkili olan Galatasaray ilk 10 dakikalık sekansı 20-17'lik üstünlükle geçti. İkinci çeyrekte savunmada sertliğini arttıran Ekrem Memnun'un öğrencileri hücumda bench katkısı almayı da başarmasının yanı sıra Göksenin ve Blackshear'ın da etkili oyunuyla farkı açmayı başardı ve devreyi 44-34 üstünlükle tamamladı. 

İkinci çeyreğin aksine felaket bir üçüncü çeyrek oynayan takımımız rakibinin oyuna ortak olmasına engel olamadı ve 10 dakikalık bölüm 61-61'lik eşitlikle tamamlandı. Üçüncü çeyrekte özellikle Akoon-Purcell ile hücumda ayakta kalmaya çalışan Galatasaray, diğer isimlerden istediği skor katkısını alamadı. Ekrem Memnun'un öğrencileri son çeyrekte savunmada vidaları sıktı ve oyuna ağırlığını koymayı başardı. Hücumda genç oyuncu Sadık Emir Kabaca'nın üzerinden sayılar bulmayı başaran Galatasaray NEF, bunun yanı sıra Boost - Canberk ve Blackshear'ın da skora katılımıyla farkı tekrardan 10 sayıya çekti ve mücadeleyi de 84-74'lük skorla kazandı. 

Kenardan gelerek 30 dakika sahada kalan Sadık Emir Kabaca mücadeleyi 15 sayı - 9 ribaund - 4 top çalma - 4 blok ve 2 asistlik performansla tamamlarken, takımımız adına en skorer isim 18 sayı üreten DeVaughn Akoon-Purcell oldu. Amerikalı oyuncuya vatandaşı Kerry Blackshear hücumda eşlik etti ve 15 sayı - 9 ribaundluk performansıyla double double yapmanın ucundan döndü. 

Galatasaray NEF erkek basketbol takımı bu skorla katıldığı hazırlık turnuvası Lake Cup'ta birinci olurken, hazırlık döneminde oynadığı 5. maçtan da galibiyetle ayrılarak yoluna dolu dizgin devam etti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0