Marcao takımla idmanlara başladı!


Süper Lig'in ilk haftasında Giresun deplasmanında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na saha içerisinde saldıran ve uzun bir süre kadro dışı bırakılan Marcao konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Transferi için Napoli'nin bir dönem girişimlerde bulunduğu Brezilyalı savunma oyuncusunun Avrupa'da transfer döneminin kapanmasının ardından affedildi ve takıma geri döndü. 

Galatasaray'da takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu ile saha içerisinde yaşadığı gerginliğin ardından süresiz kadro dışı kalan ve PFDK'dan 8 maç ceza alan Marcao, takıma geri döndü. Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi için verdiği listeye ismi yazılan Marcao, takımla idmanlara da başladı. Brezilyalı oyuncu bugün yapılan idmanda takıma birlikte çalıştı ve 2 haftalık aranın ardından takımdaki yerini almış oldu. 

FCN Blog'un yeni sezondaki yeni programı Taktik Tahtası yayında.. Milli araya 3 maçta 7 puan ve Avrupa Ligi gruplara kalma başarısıyla giren Galatasaray'da yeni bir oyun planı var. Yeni transferlerden Morutan'ın siftah yaptığı; Cicaldau'nun ise saha içi karakteri gibi birçok konuyu masaya yatırdık

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0