Galatasaray Nef kazanarak ilerliyor!

Yeni sezonda Basketbol Süper Ligi'nde iddialı bir kadro kurmak isteyen ve Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Ekrem Memnun yönetimindeki Galatasaray NEF erkek basketbol takımı hazırlık etabının 3.maçında Türk Telekom ile karşılaştı. Oldukça başabaş geçen karşılaşmada takımımız sahadan 76-73'lük galibiyetle ayrıldı.

Sakatlığı süren yeni transferimiz Melo Trimble'ın dışında tam kadro olduğumuz mücadelenin ilk çeyreğinde Türk Telekom takımının 20-19'luk üstünlüğü olurken, takımımızda Dee Bost ilk 10 dakikalık bölüme 9 sayı sığdırdı. İkinci çeyrekte hücumda iki takım herhangi bir sıkıntı yaşamazken, Ekrem Memnun'un öğrencileri savunmada vidaları biraz sıkmaya başladı ve yerli oyuncularımız Göksenin - Rıdvan ve Okben'den de skor katkısı alarak soyunma odasına 40-39'luk üstünlükle gitti.

Oldukça başabaş geçen üçüncü çeyrekte konuk ekip yeniden skor üstünlüğünü ele aldı ve final periyoduna 58-54'lük üstünlükle gitti. Final periyodunda skora ortak olan ve zaman zaman öne geçen Galatasaray adına 10 sayı üreten Akon-Purcell başta olmak üzere bir çok isim skora katkı sağlamayı başararak mücadelenin sonunda 76-73'lük üstünlük ortaya çıktı.

Galatasaray NEF böylelikle hazırlık etabında 3. maçından da galibiyetle ayılırken, maç sonunda oluşan skor dağılımı şu şekilde oldu..
Bost 16, Akoon-Purcell 15, Kravish 14, Blackshear Jr. 13, Göksenin 5, Okben 5, Rıdvan 4, Sadık 4

Maçın tamamını izlemek için.. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0