Galatasaray Nef ikide iki yaptı!

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray NEF erkek basketbol takımı, hazırlık bölümünün ikinci maçında Darüşşafaka ile karşılaştı. Sakatlığı sebebiyle üç oyuncumuzun forma giyemediği karşılaşmada takımımız sahadan 68-66'lık skorla galip ayrıldı. Oyunun büyük bir bölümünü önde götürdüğümüz maçta takımımız adına en skorer isim 15 sayı üreten Kerry Blackshear oldu. 

2021-2022 sezonu hazırlıkları kapsamında Ekrem Memnun yönetimindeki Galatasaray NEF basketbol takımı deplasmanda Darüşşafaka ile karşılaştı. DeVaughn Akoon-Purcell, Melo Trimble ve Ege Arar sakatlıkları sebebiyle karşılaşmada forma giyemezken takımımızda tüm oyuncularımız süre buldu. Karşılaşmanın ilk çeyreğinde iki takım başabaş bir oyun ortaya koyarken, Galatasaray NEF ilk 10 dakikalık sekansı 17-14 üstünlükle geçti. Mücadelenin ikinci çeyreğinde savunmasını sertleştiren ve 7 dakikada rakibine sadece 4 sayı şansı tanıyan Ekrem Memnun'un öğrencileri hücumda üretkenliğini sürdürmeye devam etti. İlk yarı sonunda takımımız soyunma odasına 38-26'lık üstünlükle giderken, takımımızın en skorer ismi 9 sayı üreten Rıdvan Öncel oldu. 24 yaşındaki oyuncumuzun ardından 7 sayı üreten Kravish ve 6 sayı üreten Okben - Canberk ikilisi takımımızı öne taşımayı bildi.

İlk yarıda sadece 3 sayı üreten Kerry Blackshear, 4'ü hücum olmak üzere 8 ribaund - 4 asistlik performansıyla dikkat çekti. 

Ekrem Memnun'un öğrencileri ikinci yarıda da oyundaki kontrolünü elinde tutmayı sürdürdü ve üçüncü çeyreğin ilk 5 dakikasını 48-34'lük skorla geçmeyi başardı. Dar rotasyonda yorgunluğun da baş göstermesi sonrasında savunmada direnci kırılmaya başlayan takımımız çeyreğin sonunda 56-47'lık skorla kenara geldi. Son çeyreğe hızlı bir giriş yapan Darüşşafaka ilk beş dakika sonunda oyuna ortak olmayı başardı ve önce farkı tek hanelere indirdi. Takip eden süreçte son 2 dakikaya 65-63'lük üstünlükle girildi. Oyunun son bölümünde hata yapmayan Galatasaray, üstünlüğünü korumayı başararak sahadan 68-66'lık skorla galip ayrıldı. 

Galatasaray NEF'te karşılaşma genelindeki skor dağılımı şu şekilde oldu: Blackshear Jr. 15, Kravish 13, Rıdvan 11, Okben 9 Göksenin 6, Canberk 6, Sadık 6, Eray 2

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0