Marcao ve Kerem tribüne birlikte gitti!

UEFA Avrupa Ligi'nde yer aldığı E Grubu ilk maçında Galatasaray, evinde Lazio ile karşılaştı. Zemin çalışmalarının sona ermesinin ardından iç sahada taraftarıyla ilk kez buluşan Galatasaray'da mücadele öncesinde Kerem Aktürkoğlu ve Marcao ikilisi tribünlere çağrıldı ve taraftarı selamladı.

Brezilyalı futbolcu Marcao, GZT Giresunspor maçında takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu’na yaptığı fiziki müdahaleden sonra hem idari hem de ağır bir para cezası almıştı. 25 yaşındaki savunma oyuncusu yaşanan olayın ardından 5 maç sonra sahadaki yerine aldı. Teknik direktör Fatih Terim, takımın önemli isimlerinden birisi olan Brezilyalı savunmacıya zorlu Lazio mücadelesinde ilk 11’de görev verdi. Bu aynı zamanda Süper Lig'in ilk haftasında Giresun'da yaşanan kavganın ardından Kerem ve Marcao'nun birlikte forma giydiği ilk maç oldu.

Maç öncesinde Galatasaray taraftarı ilk olarak Kerem Aktürkoğlu'nu ardından Marcao'yu tribünlere çağırdı. Lazio karşısında ilk 11'de yer alan Marcao ile Kerem Aktürkoğlu, seremoninin ardından birlikte taraftarı selamladı.

Giresun maçında yaşanan olaydan sonra yaklaşık 1 ay kadro dışı bırakılan Brezilyalı oyuncu milli arada Kerem Aktürkoğlu'ndan tüm takım önünde özür dilemiş ve ikili aralarındaki buzları eritmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0