Forma sponsorluğu resmen açıklandı!

Galatasaray'da uzun süredir beklenen sponsorluk anlaşmaları açıklanmaya başladı.. Burak Elmas yönetiminin seçim döneminde vaadleri arasında forma sponsorluk anlaşması resmiyet kazandı. Mevcut sponsor SIXT Rent a Car ile yapılan yeni anlaşma 5 yıl için toplamda 250 milyon TL değerinde olurken, sözleşmenin son 3 yılında opsiyon yer alıyor.

Galatasaray'dan yapılan resmi açıklamada seçim sürecinde Burak Elmas yönetiminin ön anlaşma yaptığı firmanın ismi açıklanmazken, SIXT'in mevcut sözleşmesinde yer alan "rüçhan hakkı" nedeniyle aynı şartların kendilerine teklif edildiği ve kabul etmeleri doğrultusunda mevcut sözleşmede iyileştirmeler yapıldığı duyuruldu. Daha önce Mustafa Cengiz yönetimi tarafından yıllık 29 milyon TL değerinde yapılan forma anlaşması böylece yıllık 50 milyon TL seviyesine çekildiği belirtildi. 

Kulüpten yapılan açıklamada "Futbol takımımız forma göğüs ve sırt reklamı için ARTI Seyahat Acentesi Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile 2021 -2022 sezonundan başlamak kaydıyla, son 3 sezonu opsiyonlu olmak üzere toplam 5 sezon için 249.350.000,00 TL + KDV bedelli sponsorluk anlaşması imzalanmıştır." ifadeleri kullanıldı. 

Sponsorluk anlaşmaları gereğince sözleşmede özel şart olmaması halinde KDV bedelinin %10-15 arasında değişkenlik gösterdiği bilinirken, Galatasaray  kulübünün bu anlaşma kapsamında KDV dahil yaklaşık 300milyon TL gelir elde etmesi söz konusu olacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0