Morutan pişman etti!

Galatasaray'ın yeni sezon öncesinde kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan hücumda gösterdiği etkili performansla dikkat çekerken, genç oyuncunun fiziksel durumunun yoğun tempoya uygun olmaması erkenden kenara gelmesine neden oluyor. Teknik direktör Fatih Terim, oyuncuyu erkenden kenara aldığı için pişman olurken Scott Piri'nin özel program hazırlayacağı iddia ediliyor. 

Akşam gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, yeni transferlerden  Olimpiu Morutan için yeni bir formül arıyor. Transfer olduktan sonra kısa süre içerisinde çıktığı maçlarda dikkat çeken bir performans sergileyen Rumen oyuncu, fiziksel açıdan sorun yaşamaması için teknik heyet tarafından ikinci yarılarda oyundan alınıyor. Ancak bu durum hem takımın saha içerisindeki düzenini hem de hücumdaki aksiyonlarını azaltıyor. Alanyaspor karşısında ilk yarıda etkili bir oyun ortaya koyamayan Morutan, teknik direktör Fatih Terim tarafından kenara alınırken bu değişiklik bir kez daha teknik heyeti pişman etti. Trabzon deplasmanında da devrede oyundan alınan Rumen oyuncunu yokluğu, takımın hücumda ciddi bir şekilde aksamasına neden oluyor. 

Yaşanan puan kayıplarının ardından teknik direktör Fatih Terim genç oyuncuyu 90 dakika sahada tutmanın formülünü aramaya iterken, Amerikalı fizik antrenörü Scott Piri'den genç oyuncuyu yoğun tempoya özel olarak hazırlanmasını talep etti. Milli arada Romanya milli takımına çağırılması beklenen Morutan'ın özel bir program dahilinde çalışması beklenirken, teknik direktör Fatih Terim hücum hattında Cicaldau - Morutan ikilisini olabildiğince sahada tutmaya çalışacağı iddia edildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0