Yönetim tribün için harekete geçti!

Avrupa Ligi'nde evinde ağırladığı Lazio'yu taraftarının da desteğiyle birlikte mağlup eden Galatasaray'da hafta sonu oynanılan Alanyaspor maçında taraftarların isteği üzerine bilet fiyatlarında indirime gidilmesine rağmen tribünlerin boş kalması hayal kırıklığı yarattı. Başkan Burak Elmas, ekibiyle yaptığı toplantıda stada gelen taraftar sayısını arttırmak için harekete geçmelerini istedi. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi stadı doldurmak için harekete geçti. Zeminde gerçekleşen bakım nedeniyle uzun bir süre kendi evinde maç oynayamayan Galatasaray, geçtiğimiz hafta çifte mesai yaptı. Hafta içerisinde alınan Lazio galibiyetinin ardından ligde Alanyaspor'u evinde ağırlayan Cimbom, beklediği sayıda taraftarını tribüne çekemedi. Başkan Burak Elmas ve kurmayları, maçın hafta sonu gündüz ve güzel bir havada oynanmasına rağmen 9 binden fazla biletin elde kalması nedeniyle bir çözüm yolu arıyor. 

Koronavirüs salgını nedeniyle yüzde 50 kapasiteyle hizmet veren Türk Telekom Stadı'nda en az 20 bin kişi görmek isteyen Sarı-Kırmızılı yönetim, önümüzdeki günlerde hem bilet fiyatlarıyla ilgili bir karar almaya hem de taraftarları stada çekecek bir formül bulmaya çalışacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0