Morutan resital sundu!

Süper Lig'de dört maçlık galibiyet hasretini Göztepe karşısında evinde 2-1'lik galibiyetle sona erdiren Galatasaray'da günün yıldızlarından birisi hiç kuşkusuz Olimpiu Morutan oldu. Galatasaray formasıyla ligdeki ilk golünü atan Rumen oyuncu, ilk yarıdaki etkisiz performansını ikinci yarıdaki şık golüyle resmen unutturdu. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın yeni transferi Olimpiu Morutan dün akşam ikinci yarıda adeta resital sundu. Sarı-Kırmızılılar'ın bu sezon kadrosuna kattığı Olimpiu Morutan, ilk yarısında beklentilerin altında kaldığı ve 9 top kaybı yaptığı Göztepe karşılaşmasının ikinci yarısında fırtına gibi esti. Morutan, Halil'in beraberlik golü sonrası Galatasaray 'ın ligde 4 maç sonra galibiyetle tanışmasında başrolü oynadı. Dakikalar 56'yı gösterdiğinde Rumen oyuncu, Alexandru Cicaldau'nun pasında sağ kanatta topla buluştu. Genç yıldız, İzmir ekibinden 3 oyuncuyu sırasıyla geçerek çaprazdan ceza sahası içerisine girdi ve sol ayağıyla zor bir açıdan yaptığı vuruşla topu filelere gönderdi. 22 yaşındaki hücum oyuncusu, Galatasaray formasıyla kariyerindeki ilk golünü attı.

2-2 biten Kasımpaşa mücadelesinde Cicaldau'nun golünde pası veren (ilk asistiydi) Morutan, bu kez vatandaşından gelen asistle bu mutluluğu yaşadı. Tecrübeli oyuncu, golünün sevincini teknik direktör Fatih Terim'e sarılarak yaşadı. 84. dakikada yerini alkışlar arasında Oğulcan Çağlayan'a bırakan Rumen futbolcu, 90 dakika sonunda tribünlere üçlü çektirdi, bu önemli 3 puanı takım arkadaşları ve taraftarlarıyla birlikte doyasıya kutladı.

MORUTAN NE YAPTI?

Göztepe karşısında 11 kez ikili mücadele kazanan ve 5 top çalmalık performansıyla sahanın en iyi iki isminden birisi olan Morutan, ayrıca hücumda rakiplerini 6 kez çalımlayarak başarılı bir performans sergiledi. Rumen oyuncu 2 kez takım arkadaşlarına şut öncesi pas verirken, 4 isabetli uzun topuna bir de şık bir gol ekleyerek geceyi noktaladı. 

Morutan ayrıca Göztepe karşısında 10 km koşarak takımın en çok koşan 5. ismi olmayı başardı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0