Sarayın Sultanları iç saha maçlarını Güngören'de oynayacak!

2021-22 sezonunda Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin yanı sıra Euroleague Women'da da mücadele edecek olan Galatasaray kadın basketbol takımı, yeni sezonda iç saha maçlarını erkek basketbol takımından farklı bir salonda oynayacağını açıkladı. Kulüpten yapılan resmi açıklamaya göre Efe Güven yönetimindeki Sarayın Sultanları iç saha maçlarını Bahçelievler Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi'nde oynayacak. 

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Ahmet Cömert Spor Salonu'nun yenileme çalışmaları nedeniyle maçlarını ilk olarak Güngören Salonu olarak bilinen Şehit Mustafa Özel Spor Kompleksi'nde oynayacağını açıklayan Galatasaray kadın basketbol takımı daha sonra uygun şartların oluşmaması nedeniyle sezonun kalan kısmını Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynamıştı. Koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiz olarak maçlarını oynayan takımımız yeni sezonda ise 2bin 1000 kişi kapasiteli bu salonda oynayacağını açıkladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0