Sarayın Sultanları ikinci turnuvasına katılıyor!

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında katıldığı İzmit'teki turnuvada şampiyon olan Galatasaray kadın basketbol takımı, hazırlık etabının ikinci turnuvasında Cosmos Cup'ta boy gösterecek. Efe Güven'in öğrencileri 27 Eylül'den itibaren kamp çalışmalarını da Antalya'da sürdürecek. 

Sezon öncesi çalışmalarına WNBA'deki oyuncularından ayrı olarak İstanbul'da başlayan ve ilk olarak İzmit'te hazırlık turnuvasında Beşiktaş, Bursa BŞB ve İzmit Belediyespor'u mağlup ederek Leyla Atakan Basketbol Turnuvası'nda şampiyonluğa ulaşan Galatasaray kadın basketbol takımı hazırlık etabının ikinci bölümüne Antalya'da devam edecek. 27 Eylül'den kampa girecek olan Sarayın Sultanları, hazırlık etabında Antalya 07 Basketbol, İzmit Belediyespor ve Nesibe Aydın’ın katılacağı Cosmos Cup'ta boy gösterecek. 

Galatasaray kadın basketbol takımının turnuvada oynayacağı karşılaşmalar Nirvana Hotels ve BasketZone TV'nin Youtube kanallarından canlı yayınlanacaktır. 

Takımımızın turnuvadaki maç programı şu şekilde..

29 Eylül Çarşamba: İzmit Bld - Galatasaray
30 Eylül Perşembe: Galatasaray - Nesibe Aydın
1 Ekim Cuma: Antalya 07 Basketbol - Galatasaray

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0