Vilhena transferi Ryan Babel'e takıldı!

Transfer döneminde kadrosunu 10 yeni oyuncuyla güçlendiren ve gençleştiren Galatasaray'da dönemin son saatleri de oldukça hareketli geçti. Merkeze oyuncu transferi için bir çok isimle temas halinde olan Galatasaray'da son olarak gündeme gelen isim Tonny Vilhena oldu. Ancak tecrübeli oyuncunun transferi Ryan Babel'in ayrılığına takıldı. 

Skorer gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray transferin son gününde çok hareketli saatler yaşadı. Gustavo Assunçao hamlesiyle 6 numara sorununa çözüm bulan Sarı-Kırmızılılar 8 numara takviyesi için de büyük çaba harcadı. Yönetim, Krasnodar formasını giyen Tonny Vilhena'nın kiralanması konusunda Rus kulübü ile anlaştı. Krasnodar'da kadro dışı bırakılan Hollandalı yıldız da yapılan teklifi kabul etti. Yönetim kadroda 14 yabancı futbolcu olduğu için Ryan Babel'le yolları ayırmak için girişimde bulundu ancak tecrübeli yıldız ayrılık teklifini kabul etmeyince Vilhena'nın transferi gerçekleşmedi.

Feyenoord altyapısından yetişen 26 yaşındaki Hollandalı oyuncu 2019 yılında 9 milyon Euro bonservis bedeliyle Krasnodar'a transfer olmuştu. Ligin ilk 3 haftasında sol bek olarak görev yapan Vilhena, daha sonra federasyona bildirilen listeden çıkartıldı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0