Dieng için teklif açıklaması!

Galatasaray'da transfer listesinin ilk sırasında Gedson Fernandes yer alırken, en büyük alternatifi de Aliou Dieng olmuştu. Galatasaray yönetiminin sürekli olarak görüşmelerde bulunduğu Malili oyuncu için kulüpler arası anlaşma sağlanamadı. Mısır ekibi Al-Ahly tarafından yapılan açıklamada teklifin yetersiz olduğu ve 3 yıllık vadeye yayıldığı için red edildiği belirtildi.

Galatasaray'ın uzun süre transferi için girişimlerde bulunduğu Aliou Dieng için kulübü Al-Ahly'den açıklama geldi. Mısır ekibi, Galatasaray ile anlaşma sağlayamadıklarını kaydederken yapılan teklifin beklentilerinin altında olduğunu kaydetti. Kulüpten yapılan açıklamada "Galatasaray ekonomik beklentilerimizi karşılayamadı ve sundukları ödeme planı da çok uzun vadeliydi. En yüksek teklifleri 5 milyon dolar oldu ve onu bile 3 taksitte ödemeye hazır değillerdi." ifadeleri kullanıldı. Mısır temsilcisi, Galatasaray ile yaptığı görüşmelerde 9.5 milyon Euro'luk bir talepte bulunurken, paranın büyük kısmını ise peşin talep etmişti. 

23 yaşında ve 1.85 boyunda olan Malili oyuncu ile anlaşma sağlayamayan Galatasaray, bunun üzerine Famalicao forması giyen genç oyuncu Gustavo Assunçao'yu kadrosuna kattı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0