Alpaslan Öztürk: Lider geldik, öyle ayrılmak istiyoruz..

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunun üçüncü maçında Lokomotiv Moskova ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da karşılaşma öncesinde Alpaslan Öztürk açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın adının olduğu her yerde iddialı olacaklarını belirten milli savunma oyuncusu, teknik direktör Fatih Terim'le çalışmaktan mutlu olduğunu belirtirken Avrupa'da devam etmek istediklerini ifade etti. Alpaslan Öztürk'ün açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Takımdaşlık çok iyi durumda. Galatasaray'ın ve Fatih Terim’in olduğu yerde zaten iddialıyız. Şu anda lideriz. Buraya lider olarak geldik ve lider olarak buradan ayrılmayı düşünüyoruz. Sağ olsun hocam forma forma şansı veriyor. Şu anki performansımdan memnunum; ama aslında hocama sormak lazım  bunu. Galatasaray’da olduğum için mutluyum. Fatih hocamla birlikte çalışma fırsatını elde ettiğim için mutluyum. Hocam ne zaman nasıl görev verirse ben her zaman hazırım.

Lokomotiv takımının oyuncuları bizi pek ilgilendirmiyor. Buraya bu maçı kazanmak için geldik. Yarın onlardan ve bizden kim oynarsa oynasın güzel bir maç olacağını umuyorum. İyi bir rakip Lokomotiv. Avrupa deneyimleri olan bir takım. O yüzden yarın güzel bir maç olacağını umuyorum.

FCN Blog'un kendisine has konsepti Eski Açık yeni bölümüyle, 50. yayınıyla yayında! Terim'in öğrencileri Konyaspor karşısında kötü bir oyun ortaya koymasına rağmen sahadan 3 puanla ayrılmasını bilirken, UEFA Avrupa Ligi'nde de sezonun kader maçlarını Lokomotiv Moskova ile oynayacak! 

Yayının tamamı için..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0