Berkan Kutlu için flaş iddia!

Galatasaray'ın sezon başında Alanyaspor'dan transfer ettiği Berkan Kutlu gösterdiği performansla dikkat çekiyor. İtalyan ekiplerinin radarında olmasına karşın yaz döneminde Galatasaray'a imza atan 23 yaşındaki orta saha için Serie A'nın son şampiyonu Inter'in takip ettiği iddia edildi. 

Calciomercatonews'in özel haberine göre; İtalyan devi Inter, bu sezon başında Galatasaray'a transfer olan Berkan Kutlu'yu yakından takip ediyor. Inter'in futbol direktörleri Beppe Marotta ve Piero Ausilio'nun bizzat Berkan için devrede oldukları iddia edilmekte.. Çizme temsilcisinin scoutları Berkan Kutlu'yu izlemek için Beşiktaş maçında tribündeki yerini alırken, sürekli olarak da notlar tuttu. Orta sahadaki performansıyla bu sezon parmak ısırtan Berkan'ın menajerliğini yapan isim Merih Demiral'ın da menajerliğini yapan Cenk Melih Yazıcı olması İtalyan kulüplerinin ilgisini doğrular nitelikte.. İsviçre pasaportuna sahip olan Berkan, bu nedenle AB kontenjanında da sorun teşkil etmeyecek olması önemli bir avantaj olarak görülüyor.

23 yaşındaki oyuncu bu sezon Galatasaray formasıyla 7'si UEFA Avrupa Ligi karşılaşması olmak üzere toplam 15 maça çıktı. Berkan, 15 maçın tamamına ilk 11'de başlarken gösterdiği performans ile de ilk kez Norveç karşısında A Milli Takım formasını da giymeyi başardı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0