Mohamed penaltı için özür diledi!

Beşiktaş deplasmanında sahadan 2-1 mağlup ayrılan Galatasaray'da karşılaşmanın son dakikalarında penaltı kaçıran Mostafa Mohamed eleştirilerin odak noktası olurken, Mısırlı oyuncunun maçtan sonra morali bir hayli bozuktu. Mağlubiyetten ötürü kendisini suçlayan genç oyuncu, karşılaşmanın ardından teknik heyetten ve takım arkadaşlarından özür diledi.

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Beşiktaş mağlubiyetinin ardından eleştirilerin odağındaki Mostafa Mohamed'den açıklama geldi. Takımın penaltıcısı olmamasına rağmen derbide topun başına geçen ve değerlendiremeyen Mısırlı golcü özür diledi. Karşılaşma sonrasında oldukça üzgün olduğu görünen Mohamed, başta takım arkadaşı Cicaldau olmak üzere takım arkadaşları ve teknik kadrodan özür dilerken “Atacağıma çok inanmıştım. Amatörce bir harekette bulundum. Penaltıyı atsam maç berabere olacak ve belki kazanmak için daha da iştahlanacaktım. Bu yaptığım doğru değildi.” açıklamasını yaptı.

TERİM TAKIMI UYARDI: PENALTICI ALEX!
Mısırlı golcünün Beşiktaş maçında kaçırdığı penaltı üzerine teknik kadrodan takıma uyarı geldi. Takımın birinci penaltıcısının Cicaldau olduğu oyunculara anlatılırken, Rumen futbolcunun kendisini iyi hissetmemesi durumunda diğer opsiyonların değerlendirileceği futbolculara tekrardan hatırlatıldı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0