Burak Elmas: Güzel günler bizi bekliyor


Galatasaray NEF, Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde E Grubu ilk maçında ERA Nymburk'u konuk etti. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan maçı Yenilmez Armada taraftarının desteğiyle 101-85 gibi farklı bir skorla kazanmayı başardı ve gruplara galibiyetle başladı. Karşılaşmayı yerinden takip eden başkan Burak Elmas maçın ardından konuştu. 

Burak Elmas’ın açıklamaları şu şekilde:

NEF’in desteğinde bu sene yeni bir yapılanma kurduk. Çok iyi bir takım kuruldu. Çok iyi mücadele ettiler. Bugün çok mutluyuz, inşallah iyi bir sezon geçecek.

Mümkün olduğu kadar takımlarımızın yanında olmaya çalışıyorum. Ben de büyük keyif alıyorum. Onların desteğimi hissetmesini istiyorum.

Taraftarlarımızı özledik. İnşallah daha kalabalık şekilde gelecekler. İyi bir basketbol takımımız var, güzel günler bizi bekliyor.

Kaynak: Eurohoops


Galatasaray futbol takımının Çaykur Rizespor galibiyeti, Ali Palabıyık'ın skandal yönetimi ve daha fazlası Eski Açık'ın yeni bölümünde konuşuldu. İzlemeyi unutmayın!

 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0