Efe Güven: Bu maçı kaybetmemek çok önemliydi..

Euroleague Women'da grubunun üçüncü maçında  VBW Arka Gdynia'yı mağlup ederek galibiyetle tanışan Galatasaray kadın basketbol takımında baş antrenör Efe Güven maç sonrasında açıklamalarda bulundu. Riquna Williams’ın takıma dahil olmasıyla rotasyon anlamında rahatladıklarını ifade eden Güven'in açıklamaları şu şekilde..

Kazandığımız için çok mutluyuz. EuroLeague’e ikide sıfır ile başlamıştık. Geçen hafta çok kalp kırıcı bir mağlubiyet almıştık. Ondan sonra bir galibiyet almak ve üçüncü maçı kaybetmemek çok önemliydi. Onun baskısını ve stresini yaşadık. Genel anlamda ikinci yarıda ve ilk periyotta çok iyi oynadık. İkinci periyotta çok kötüydük. Yeni transferimiz Riquna ile ilgili konuşursak, takımımızda bu parça eksikti. Bu parça da oyuna eklendi. Oyunu ve rotasyonumuzu rahatlattı. Birçok oyuncumuzu dinlendirebildik. En önemlisi bugün Gizem ve Melis’in sezon açılışlarını yapmasıydı. Bugün oynayan herkesten katkı aldık. Kazandığımız için çok mutluyuz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0