Galatasaray'da kritik virajda hedef zirve!

Milli ara öncesinde ligde Rize deplasmanından 3 puanla dönen Galatasaray, zirvenin 5 puan uzağında olsa da ay sonuna kadar liderliğe gözünü dikmiş durumda.. Teknik direktör Fatih Terim milli ara sonrasında 22 günde 6 maça çıkacak olan takımını fiziksel olarak hazırlamaya çalışırken, bu maçların neredeyse tamamının İstanbul'da oynanacak olması ise büyük bir avantaj olarak görülüyor. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray bir sonraki milli araya kadar zirveyle arasındaki farkı kapamanın hesaplarını yapıyor. Fatih Terim'in öğrencileri milli ara sonrasında 22 gün içinde ikisi Avrupa'da olmak üzere 6 kritik maç oynayacak. Galatasaray her ne kadar 3 günde bir maça çıkacak olsa da burada önemli bir avantaja sahip olacak.. Avrupa Ligi'nde lider olan Cimbom, grubunun üçüncü maçında Lokomotiv Moskova ile önce Rusya sonra İstanbul'da karşı karşıya gelecek. Süper Lig'de ise sırasıyla Konyaspor, Beşiktaş (D), Gaziantep FK ve Karagümrük'e (D) rakip olacak. Terim ve yardımcıları ligde 4'de 4 yapmayı hedefliyor ama 10 puan da yeterli bulunacak.

SADECE RUSYA'YA GİDECEK

Fenerbahçe, Trabzon ve Beşiktaş'ın gerisinde 8'inci sırada kalan sarı-kırmızılı takım, 4 maçta alacağı galibiyetlerle tekrar zirveye ortak olmak istiyor. Rusya seyahati sonrasında tüm maçlarını İstanbul'da oynayacak olan futbolcular, bunu avantaja çevirmek için birbirlerini motive etmeye başladı. Konya'yı yenerek galibiyet serisini 3 haftaya taşımaya hazırlanan Galatasaray'da kırmızı kart cezalısı Berkan ve Marcao'nun cezaları bu hafta itibariyle sona erecek. Ayrıca takıma katılmak için gün sayan Sacha Boey'in de kısa sürede formasına kavuşması da avantaj olarak görülüyor. 

FCN Blog'un kendisine has konsepti Eski Açık yeni bölümüyle yayında! Süper Lig'de milli ara öncesinde Rize deplasmanından 3 puanla dönen Galatasaray'da takımın son anlara kadar mücadele etmesi dikkat çekerken, karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık verdiği tüm kararlarla mücadeleye damgasını vurdu! Yayının tamamı için.. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0