Taylan Antalyalı'ya zam geliyor!

Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla milli takıma kadar yükselen ve Galatasaray'da ilk 11'in değişmez isimlerinden birisi olan Taylan Antalyalı yeni sezona her ne kadar formda bir giriş yapamasa da, teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda yönetim harekete geçti.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi, geçtiğimiz sezondan itibaren performansını yükselten ve ilk 11'in önemli isimlerinden birisi olan Taylan Antalyalı'nın maaşında düzeltme yapmaya hazırlanıyor. Terim'in planlarında önemli bir yere sahip olan 26 yaşındaki orta saha oyuncusunun sözleşmesi hem iyileştirilecek hem de uzatılacak. Başarılı futbolcuya, Mustafa Cengiz döneminde maaşına düzeltme sözü verilmiş ancak işleme konulmamıştı. Bu yıl 2 milyon 500 bin TL kazanan Taylan'ın maaşı yükseltilecek ve 2023'e kadar olan sözleşmesi de serbest kalma maddesinin olacağı şekilde uzatılması bekleniyor.

Avrupa Şampiyonası sonrasında kasığından ameliyat olan Taylan, bu sezon her ne kadar formsuz bir görüntü çizse de 13 maçta 888 dakika süre aldı. 

FCN Blog'un kendisine has konsepti Eski Açık yeni bölümüyle yayında! Süper Lig'de milli ara öncesinde Rize deplasmanından 3 puanla dönen Galatasaray'da takımın son anlara kadar mücadele etmesi dikkat çekerken, karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık verdiği tüm kararlarla mücadeleye damgasını vurdu! Yayının tamamı için.. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0